înapoi sus

a

CURS INIȚIERE ÎN CAIAC PENTRU COPII

250 lei

8 ȘEDINȚE/LUNĂ
a

CURS INIȚIERE ÎN CAIAC PENTRU ADULȚI

250 lei

8 ȘEDINȚE/LUNĂ
a

Team building în dragon boat

o zi de AVENTURĂ ÎN NATURĂ
a

Ture cu caiacul

250 lei

o zi de AVENTURĂ ÎN NATURĂ
10

KAYAK CHAMPIONS

Caiac Polo, Caiac Slalom, Caiac Sprint, Caiac Tura, Dragon Boat, Stand Up Paddle

Kayak Champions este primul club sportiv de caiac-canoe din București care se adresează în egala măsură copiilor și adulților și în cadrul căruia se pot practica mai multe sporturi nautice la nivel de agrement sau competițional sub îndrumarea unui antrenor calificat cu experiență internațională.

f
f

SPORT PENTRU PERSOANELE VULNERABILE

Vâslitul în caiac sau în barca dragon este un mijloc excelent de incluziune socială și terapie pentru categorii defavorizate (deficiențe fizice, senzoriale sau intelectuale, supraviețuitori ai cancerului). În plus, persoanele cu dizabilități fizice sunt încurajate să se înscrie în club pentru a testa dacă li se potrivește acest sport și pot face performanță, în cadrul unor competiții specifice, la nivel național și internațional.

Corporate

Compania ta îți oferă un abonament la 7card, Sanopass sau ESX și nu știi cum să îl folosești?

Ia-ți colegii și vino la caiac, la o ședință de antrenament. Sau la mai multe :).

f

Testimoniale

"M-am distrat foarte tare așa că într-un fel nu se pune că am obosit."

Tudor

"După ce te obișnuiești nu mai vrei să pleci de pe apă."

Damian

"Este locul perfect pentru a te deconecta de la grijile cotidiene într-un ambient natural aflat chiar în mijlocul orașului."

Cristina

"Am simțit un real sentiment de libertate de la prima vâslă în apă."

Ligia

Antrenorul tău de caiac

1.
a

Inițiere

Afli noțiuni de bază despre caiac și padelă și înveți cum să le folosești. Cum țin padela, cum mă urc în caiac, cum schimb direcția, cum merg cu spatele, cum mă dau jos din caiac, ce se întâmplă dacă mă răstorn sunt primele întrebări pe care cursanții le pun.

2.
a

Tehnica

Tehnica corectă de vaslit îți aduce o eficiență maximă cu minim de efort, sporind astfel performanța sportivilor profesioniști sau autonomia în turele de agrement ale sportivilor amatori.

3.
a

Practica

Practicarea regulată a noțiunilor și tehnicilor învățate în cadrul cursurilor duc la însușirea și stabilizarea acestora pe termen lung. Ca în orice domeniu, exercițiul este mama învățăturii.

4.
a

Competiție

Îți poți pune în valoare toate abilitățile formate de-a lungul timpului în cadrul cursurilor participând la competițiile organizate de noi. Testează-ți nivelul în comparație cu alți pasionați de caiac. Astfel îți vei monitoriza progresul sau vei descoperi ce mai ai de îmbunătățit.